Asuinrakennuksen suunnittelu ja rakentaminen edellyttävät suuria investointeja. Säästä ja investoi viisaasti. Oman ihanne asunnon aikaansaaminen on miellyttävä, mutta vaativa tehtävä.

 

Suunnittelu

Projektin ensimmäinen vaihe on luonnossuunnittelu, riippumatta siitä onko kyse uudis-, lisä- tai muutosrakentamisesta.

Valvonta

Vastaava mestari valvoo koko rakennustyön ajan, että aikataulu ja aliurakoitsijoiden synkronisointi toimii. Tilaajana sinulla om mahdollissus osallistua rakentamiseen.

Rakennusvaihe

Insinööritoimiston kokemuksiin kuulu mm. asuntojen suunnittelu ja rakentaminen, vanhojen rakennuksien korjaus- ja lisärakentaminen sekä entisöinti.

Lisäksi tarjoamme esim. märkätilakorjauksia, lattiahiontaa, avotakka- sekä kaakeliuunien muuraus- ja korjaustöitä sekä erikoispiirustuksia kuten esim. sisäportaat.

Meidän avulla mummonmökistä voi syntyä uusi, moderni asunto.

Rakennepiirrustukset

Rakennepiirrustukset toimitetaan omakotitaloa varten, laajunnuksiin, kesämökkiin tai autotalliin.

Piirrämme rakennepiirrustuksia rakennusprojektiasi varten, oli se sitten omakotitaloon, laajennukseen, kesämökkiin tai autotalliin. Teemme rakennepiirrustuksia perustuksista, paalutuksista, ontelolaatoista sekä tietysti runko- ja kattotuolipiirrustuksia.

Energiatodistus

Olemme FISE-sertifioituja tekemään energiatodistuksia. Sertifikaatti on myönnetty 1.6.2013.

Ympäristöystävällisyys

Suojelemme luontoa käyttämällä mahdollisimman vähän muovia. Selluvilla on yksi materiaaleista, joita käytämme tehdäksemme luonnon iloisemmaksi.

Energiatodistus

Olemme FISE-sertifioituja tekemään energiatodistuksia. Sertifikaatti on myönnetty 1.6.2013.